برگزاری نشست تخصصی بین المللی با عنوان پیشرفت های اخیر در تصویربرداری پیش بالینی

نشست تخصصی بین المللی با عنوان پیشرفت های اخیر در تصویربرداری پیش بالینی در تاریخ چهارشنبه 18 مهرماه 1397 با حضور اساتيد و دانشجويان دانشگاه هاي مختلف در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
نشست تخصصی بین‌المللی با عنوان پیشرفت‌های اخیر در تصویربرداری پیش‌بالینی چهارشنبه ۱۸ مهرماه ۹۷ با حضور دکتر حبیب زایدی استاد بین المللی برگزار شد.
این رویداد با صحبت های دکتر محمدرضا آی رئیس آزمایشگاه پیش‌بالینی افتتاح شد. دکتر آی در سخنان خود ابتدا به اهمیت مطالعات پیش بالینی و سپس به معرفی بخش‌های مختلف و خدمات آزمایشگاه پیش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت.
سپس دکتر حبیب زایدی رییس آزمایشگاه ابزار PET و تصویربرداری عصبی در بیمارستان دانشگاه ژنو، سخنرانی خود را با موضوع تازه‌های PET و پیشرفت‌های اخیر در مدل‌سازی محاسباتی و دوزیمتری در تصویربرداری پیش‌بالینی ارائه داد.
در این ارائه دکتر زایدی علاوه بر اشاره به جزئیات تصویربرداری پت، به معرفی مکانیزم تصویربرداری‌ها در مدالیته تصویربرداری پت نیز پرداخت.
در بخش بعد دکتر حمیدرضا سلیقه‌راد استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنرانی خود را با موضوع ام آر آی با میدان مغناطیسی بالا در تصویربرداری پیش‌بالینی آغاز کرد.
در این ارائه توسط دکتر سلیقه‌راد به فیزیک دستگاه، کاربردها و اهمیت این سیستم تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی پرداخته شد.

روابط عمومی آزمایشگاه پیش بالینی

برچسب ها: نشست بین المللی پیشرفت های اخیر پیش بالینی