حضور آزمایشگاه پيش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جشنواره فناوری نانوحضور آزمایشگاه پيش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جشنواره فناوری نانو

دوازدهمین جشنواره فناوری نانو روز گذشته در حالی به کار خود پایان داد که آزمایشگاه پيش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در غرفه‌ی شماره ٢٧ به ارائه توانایی‌ها و خدمات مرتبط خود با علوم و صنعت حوزه‌ی نانو پرداخت.

این جشنواره ١٨ مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران فعالیت خود را با حضور شرکت‌های دانش بنیان و آزمایش‌های تحقیقاتی خدماتی مرتبط در غالب ١۶٠ غرفه در ٢ سالن خلیج‌فارس و ملل آغاز نمود.
آزمایشگاه پيش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف آشنایی محققان و پژوهشگران حوزه نانو با خدمات و توانایی‌های خود در زمینه‌ی تصویربرداری Preclinical شرکت نمود.
از جمله این توانایی‌ها در حوزه نانو سنجش اثر بخشی و ردیابی نحوه توزیع نانو داروها و حامل‌های دارویی با پوشش نانو در بافت بدن موجود زنده را با استفاده از نشان گذاری فلوئورسنت و یا رادیواکتیوی است؛ این فرایند می‌تواند تاییدی بر اثربخشی نانو داروها باشد که راه را برای آزمایشات و استفاده در شرایط بالینی را فراهم خواهد کرد.

برچسب ها: آزمایشگاه پیش بالینی پیشرفت های اخیر پیش بالینی