بازدید دکتر احمدی نوربخش از آزمایشگاه پیش‌بالینی

دکتر سیاوش احمدی نوربخش مشاور کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ١٣ شهریور ماه از آزمایشگاه پیش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید دکتر احسان شریف معاون علمی و فناوری آزمایشگاه پیش بالینی در توضیح مطالعات پیش‌بالینی، ابتدا  به اهمیت تحقیقات پیش بالینی و جایگاه آن در تحقیقات علمی کشور اشاره کرد و در ادامه به معرفی تجهیزات و خدمات آزمایشگاه پیش بالینی به‌ویژه کار با حیوانات پرداختند.

دکتر نوربخش نیز پس از بازدید مجموعه با ابراز علاقه خود نسبت به این آزمایشگاه به لزوم اطلاع رسانی بیشتر نسبت به فعالیت‌های مجموعه برای پژوهشگران و دانشگاه‌ها تأکید داشتند.

همچنین در ادامه افزودند آزمایشگاه پيش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پیشرفت اخلاقی کار با حیوانات نیز کمک کرده است زیرا تکنولوژی‌ها و فرآيندهای تصویربرداری علاوه بر استفاده کمتر از حیوانات در یک تحقیق که امری اخلاقی است، ارائه دقیق‌تر و کاملتری نیز در اختیار محقق مربوطه قرار می‌دهد.

برچسب ها: دکتر احسان شریف پاقلعه آزمایشگاه پیش بالینی بازدید از آزمایشگاه پیش بالینی