بازديددکتر قاضی زاده رئیس پژوهشکده‌ی علوم شناختی، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM) از آزمايشگاه پيش بالينى

دکتر قاضی زاده رییس پژوهشکده IPM و جمعی از دانشجویان از آزمايشگاه پيش بالينى در تاریخ 98/02/14 از آزمایشگاه پیش بالنی بازدید به عمل آوردند.

این جلسه با حضور دکتر محمدرضا آی رئیس، دکتراحسان شریف پاقلعه معاون پژوهش و فناوری آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و دکتر علی قاضی زاده رئیس پژوهشکده‌ی علوم شناختی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی برگزار شد.

در این نشست در خصوص زمینه‌های مشترک موجود جهت همکاری و نحوه‌ی آن بحث و تبادل نظر شد و با توجه به توافق اولیه در خصوص انجام این همکاری‌های دو جانبه، مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای بین آزمایشگاه پیش بالینی و پژوهشکده‌ی علوم شناختی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی(IPM) منعقد شود و دو مجموعه علاوه بر همکاری در تدوین برنامه‌های بلند مدت، در پروژه‌های کلان و استراتژیک نیز همکاری داشته باشند.

برچسب ها: دکتر احسان شریف پاقلعه دکتر محمدرضا آی آزمایشگاه پیش بالینی