سخنرانی علمی Bio-Optical Imaging در تحقیقات پیش بالینی

این کارگاه باهدف بالا بردن سطح آگاهی، مهارت و آشنایی با تصویربرداری Optical در تحقیقات پیش بالینی در آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TPCF) برگزار شد.

سخنرانی علمی  با موضوع Bio-Optical Imaging در تحقیقات پیش بالینی در تاریخ 7 آذر ماه 1397 در محل آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید .در سخنرانی علمی به موضوعاتی جون تصویربرداری اپتیکی در تحقیقات پیش بالینی،تعریف و ویژگی های این مدالیته تصویربرداری، سیستم های تصویربرداری رایج موجود  مانند IVIS Spectrum,IVIS 100,FMT 2500  ، عملگرد تصویربرداری فلورسنس در تحقیقات پیش بالینی پرداخته شد.در ادامه دکتر دقیقی به بیان کاربردهای این مدالیته تصویربرداری برای تصویربرداری از باکتری ها پرداخته و با اشاره به طیف پیوسته ی مواد فلورسنس که دایما ساطع می شود،  این ویژگی منحصر به فرد را در در رهگیری کوانتوم دات ها از ویژگی های این مدالیته تصویربرداری معرفی نمودند.

برچسب ها: سخنرانی علمی