16 بهمن 1398 0 دیدگاه

برگزاری كارگاه فشرده آشنايي با انواع روش هاي تصويربرداری پيش بالينی ویژه دانشکده دندانپزشکی شاهد و پژوهشکده رویان

کارگاه فشرده تصویربرداری پیش بالینی (All in One) در تاریخ 98/11/16 ويژه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی شاهد و پژوهشکده رویان برگزار گردید.

16 بهمن 1398 0 دیدگاه

بازدید دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشکده ی دندان پزشکی شاهد و پژوهشگاه رویان از آزمایشگاه پیش بالینی

دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشکده ی دندان پزشکی شاهد و پژوهشگاه رویان از آزمایشگاه پیش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 98/11/16 بازدید نمودند.

02 بهمن 1398 0 دیدگاه

سخنرانی دکتر احسان شریف، معاون علمی و فناوری آزمایشگاه پیش بالینی ،در اولین سمپوزیم مدل سازی حیوانی

دکتر احسان شریف ، معاون علمی و فناوری آزمایشگاه پیش بالینی ،در اولین سمپوزیم مدل سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی به معرفی آزمایشگاه پیش بالینی و حوزه ی فعالیت این مجموعه در تاریخ 98/11/03 پرداختند

29 دی 1398 0 دیدگاه

امکان تصویربرداری همزمان بوسیله دو سیستم تصویربرداری (Dual-Modality Imaging) در آزمایشگاه پیش بالینی فراهم شد.

با بکارگیری دو سیستم رادیوگرافی بوسیله اشعه ایکس و تصویربرداری فلورسنت، وبا استفاده از روش های پردازش تصویر امکان تصویربرداری همزمان بوسیله این دو سیستم تصویربرداری در این آزمایشگاه فراهم شده است.

22 دی 1398 0 دیدگاه

ردیاب رادیواکتیو جدید شرایط خوبی برای مداخلات سریع‌تر بعد از حمله‌ی قلبی فراهم می‌کند.

یافته‌های جدید در چگونگی بهبود قلب بعد از حمله‌ی قلبی را می‌توان به وسیله‌ی یک ردیاب رادیواکتیو جدید مشاهده کرد. این ردیاب فعالیت فیبروبلاست‌ها را قبل از آسیب دائمی به قلب، هدف قرار می‌دهد. با توجه به پژوهشی که در ژورنال Nuclear Medicine ماه دسامبر ۲۰۱۹ منتشر شده است، 68Ga-FAPI-04 #پت می‌تواند به طور کارامدی فعالیت فیبروبلاست‌ها را بعد از سکته‌ قلبی به تصویر کشیده و یک پنجره‌ی زمانی برای ما مشخص کند که در آن می‌توان از فیبروزه شدن کاردیاك جلوگیری کرد و مسیر بیماری را تغییر داد.

18 دی 1398 0 دیدگاه

سخنرانی دکتر شریف معاونت علمی و فناوری آزمایشگاه پیش بالینی در پژوهشگاه رویان

دکتر شریف پس از ادای احترام به شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی به معرفی آزمایشگاه پیش بالینی و حوزه ی فعالیت این مجموعه در تاریخ 98/10/118 پرداختند.

17 دی 1398 0 دیدگاه

بازدید رییس سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه پیش بالینی

ریاست محترم سازمان غذا و دارو و همراهان ایشان در تاریخ 98/10/17 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید نمودند.

15 دی 1398 0 دیدگاه

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از آزمایشگاه پیش بالینی

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران و همراهان ایشان در تاریخ 98/10/15 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید نمودند.

02 دی 1398 0 دیدگاه

بررسی اثرات شرایط حیوان بر کیفیت تصاویر 18F-FDG PET

در مطالعه­ای که توسط Fueger و همکارانش انجام شد اثر شرایط حیوان بر کیفیت تصاویر 18F-FDG PET در مطالعات حیوانی مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه شرایط نگهداری حیوان قبل از تصویربرداری از نظر Fasting ، دمای محیط نگهداری حیوان، بیهوشی حین تزریق رادیودارو و نوع داروی بیهوشی و همچنین نوع تزریق رادیودارو (وریدی و صفاقی) مورد ارزیابی قرار گرفت.