16 شهریور 1399 | 73 بازدید

استفاده از میکروسی تی در بیماری های ریوی

آرتریت روماتوئید مرتبط با بیماری ریه بینابینی (RA-ILD) یک بیماری ناتوان کننده با پیش بینی ضعیف است. توموگرافی کامپیوتری با وضوح بالا (CT) یک ابزار بالینی رایج برای تشخیص RA-ILD است و به طور فزاینده ای در مطالعات پیش بالینی اتخاذ می شود. با این حال، مدل های موش گیرنده فاقد RA-ILD هستند و نتایج CT برای بیماری التهابی ریه هنوز به طور رسمی تایید نشده است. در همین راستا، محققین در سال 2018 میکروسی تی in-vivo را به عنوان یک biomarker کمّی از ILD در موش ها تأیید کردند. علاوه بر این، آن ها نشان دادند که توسعه مطالعات مدت دار برای جداسازی پیشرفت پاتولوژیک ILD بسیار مهم است و میکروسی تی یک روش غیر تهاجمی مفید برای مطالعه التهاب ریه در مدل موش TNF-Tg می باشد.
11 شهریور 1399 | 92 بازدید

برای تصویربرداری های مرتبط با سرطان از روش SPECT استفاده می شود

برای تصویربرداری از سرطان، در بسیاری از موارد، از آنتی بادی ها و یا پپتیدهای نشاندار شده با رادیوایزوتوپ ها برای بررسی کمی بیان آنتی ژن های مخصوص تومور توسط SPECT استفاده می شود. محققین تومورهای تخمدانی همستر چینی را برای موش های دارای نقص ایمنی با بیان بالای PD-L1 تهیه کردند و آنتی بادی anti-PD-L1 را با رادیوایزوتوپ (In111 (atezolizumab برای SPECT / CT به بدن موش تزریق نمودند. در این پژوهش تجمع 111In-atezolizumab در تومور با سایر روش های تصویربرداری مقایسه شد.
09 شهریور 1399 | 66 بازدید

استفاده از میکرو سی تی در تصویربرداری از سرطان ریه

ارزيابي كمي آنژيوژنز تومور ريه با استفاده از روش هاي ايمونوهيستوشيميايي به علت مشکلات مربوط به توليد داده‌هاي تکرارپذير محدود شده است. برای آنالیز آنژیوژنز تومور داخل ریوی، محققین در سال 2016 از میکرو سی تی با رزولوشن بالا برای تصویربرداری از تومورهای ریه موش استفاده کردند. در این پژوهش، ارزیابی هایی که توسط میکرو CT انجام شد نشان داد که در موش های دارای تومور ریه تحت درمان با bevacizumab، میزان حجم تومور ریه و آنژیوژنز تومور ریه به طور قابل توجهی در مقایسه با موش های درمان نشده کاهش می یابد.
02 شهریور 1399 | 90 بازدید

بازدید آقای Ansel مدیر شرکت دارویی از کشور کانادا از آزمایشگاه پیش بالینی

آزمایشگاه پیش بالینی، روز یکشنبه، 2 شهریور1399، میزبان آقای Ansel مدیر شرکت دارویی از کشور کانادا بود.
28 مرداد 1399 | 82 بازدید

از بیماری های قلبی-عروقی (پلاک آترواسکلروتیک) تصویربرداری شده است.

در این پژوهش محققین، موش های ApoE knockout را تحت رژیم پرچربی و کالری قرار دادند و سپس پلاک های درون عروق را از طریق تصاویر SPECT بررسی کردند. Foss و همکاران در این تحقیق از لیگاندهای نشان گذاری شده استفاده کرده اند.
26 مرداد 1399 | 70 بازدید

کاربرد میکرو سی تی در عفونت های ناشی از ایمپلنت های استخوانی

عفونت مرتبط با ایمپلنت های ارتوپدی اغلب منجر به ریزش استخوان می شود و نیاز به برداشتن ایمپلنت با جراحی دارد. در سال 2016 محققین در یک مطالعه به بررسی تغییرات مورفولوژیکی استخوان در مجاورت ایمپلنت باکتریایی کلونیزه، با هدف شناسایی الگوهای زمانی که مشخصه عفونت بودند، پرداختند. استفاده ترکیبی از تصویربرداری بلند مدت میکروسی تی و آنالیز عنصر محدود مبتنی بر تصویر، علائم مشخصه عفونت را در عرض 6 روز فراهم می کند.
26 مرداد 1399 | 56 بازدید

دکتر محمدعلی صحرائیان: با راه‌اندازی آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از بخش‌های مکمل و مهم زنجیره پژوهش در حوزه پیش بالینی شروع به کار کرد

سومین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی با ارائه گزارشی از عملکرد آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط معاون اجرایی این آزمایشگاه به صورت مجازی در روزهای 15 و 16 مرداد 99 برگزار شد.
21 مرداد 1399 | 59 بازدید

از بیماری های سیستم عصبی مرکزی (ایسکیمی مغزی) تصویربرداری شده است.

در این پژوهش محققین با استفاده از تصویربرداری SPECT/CT آسیب های سد خونی-مغزی را در مراحل اولیه با استفاده از نفوذ رادیو داروی 99mTc-DTPA مشاهده کردند.
20 مرداد 1399 | 84 بازدید

نقش تصویربرداری های اپتیکی در تحقیقات ویروسی، ساخت و توسعه واکسن

فناوری هایی مانند تصویربرداری بالینی غیر تهاجمی، در شرایط گسترش ویروس های نوظهور و دوباره در حال شیوع، کلید اصلی درک بهتر مسیرهای زیست شناسی عوامل بیماری زا هستند. در این گزارش جامع می توانید نمونه هایی از چگونگی استفاده محققان این حوزه از تصویربرداری اپتیکی برای تجسم و نظارت بر پیچیده ترین تعاملات میزبان و پاتوژن در مدل های بیماری که در انسان نیز دیده می شود را مطالعه کنید.
14 مرداد 1399 | 240 بازدید

اطلاعیه شماره 3 سومین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی