17 اسفند 1399 | 3 بازدید

بازدید مسئول مرکز تکثیر و پرورش حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی جهرم از آزمایشگاه پیش بالینی

دکتر حسین کارگر جهرمی مسئول مرکز تکثیر و پرورش حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی جهرم و سرپرست کمیته اخلاق کار با حیوانات دانشگاه علوم پزشکی جهرم از آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ شنبه 16 اسفند 99 بازدید کردند.
18 بهمن 1399 | 80 بازدید

بازدید مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از آزمایشگاه پیش بالینی

دکتر وطن پور مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ چهارشنبه 15 بهمن 99 بازدید کردند.
06 بهمن 1399 | 99 بازدید

بازديد معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از آزمايشگاه پيش باليني

دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در بازديدي در تاریخ 6 بهمن 1399 در جريان فعالیت‌های دانش‌بنیان آزمايشگاه پيش باليني قرار گرفت و بر لزوم راه‌اندازی مراکزی مشابه درکل کشورتاکید کرد.
27 دی 1399 | 224 بازدید

مدارسی تخصصی با رویکرد نوآورانه در زمینه تصویربرداری پیش بالینی برگزار می‌شود

آزمایشگاه پیش بالینی با برگزاری دوره‌های تخصصی در زمینه مطالعات تصویربرداری پیش بالینی محققان را آموزش می‌دهد.
24 دی 1399 | 76 بازدید

بازدید رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیئت همراه از آزمایشگاه پیش بالینی

دکتر مهدی قلعه‌نوی و هیئت همراه از آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدن کردند و در جریان فعالیت‌های دانش‌بنیان این آزمایشگاه قرار گرفتند.
23 دی 1399 | 72 بازدید

بازدید دکتر حمیدرضا پازکی طرودی از آزمایشگاه پیش بالینی

دکتر حمیدرضا پازکی طرودی عضو هیئت علمی گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ دوشنبه 15 دی 99 بازدید کردند.
16 دی 1399 | 104 بازدید

بازدید رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر از آزمایشگاه پیش بالینی

دکتر مجید اسدی رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر از آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ یکشنبه 14 دی 99 بازدید کردند.
29 آذر 1399 | 97 بازدید

ارائه خدمات آزمایشگاه پیش بالینی در مسیر پیشرفت

با تکیه بر توان داخلی و استفاده از تجهیزات ساخت ایران 333 پروژه در 2 هزار و 245 ساعت با زمینه پیش بالینی اجرا شد.
29 آذر 1399 | 136 بازدید

بازدید سفیر استرالیا، خانم لیندال ساکس از آزمایشگاه پیش بالینی

خانم لیندال ساکس سفیر استرالیا از آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ چهارشنبه 26 آذر 99 بازدید کردند.
19 آذر 1399 | 378 بازدید

اطلاعیه دعوت به همکاری و پژوهش