18 تیر 1398 0 دیدگاه

نشست و گردهمايى پژوهشگران آزمايشگاه پيش بالينى دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

آزمايشگاه پيش بالينى دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با دومین سالگرد افتتاحیه، با هدف همگرایی و تبادل نظر در راستای افزایش کیفیت ارائه خدمات این آزمایشگاه اولین نشست و گردهمايى پژوهشگران را برگزار کرد.

17 تیر 1398 0 دیدگاه

جلسه معرفی آزمایشگاه پیش بالینی در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TPCF) باهدف همکاری‌های مشترک درزمینه‌ی تحقیقات پیش بالینی در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور رییس دانشکده آقای دکتر اسلامی، مدیر گروه محیط کار آقای دکتر یزدان بخش و مدیران مختلف دانشکده و حضور جمع کثیری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده معرفی شد.

16 تیر 1398 0 دیدگاه

معرفی آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران

آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TPCF) باهدف همکاری‌های مشترک درزمینه‌ی تحقیقات پیش بالینی طی نشستی در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران معرفی شد.

11 تیر 1398 0 دیدگاه

بازديد دانشجويان دانشكده داروسازى دانشگاه علوم پزشكى تهران

جمعی از دانشجويان دانشكده داروسازى دانشگاه علوم پزشكى تهران در تاریخ97/04/11 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید به عمل آوردند.

05 تیر 1398 0 دیدگاه

سخنرانى دكتر شريف در جلسه شوراى پژوهشى دانشگاه شاهد

آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TPCF) باهدف همکاری‌های مشترک درزمینه‌ی تحقیقات پیش بالینی در در شورای پژوهشی دانشگاه شاهد توسط معاون علمی و فناوری آزمایشگاه معرفی شد.

03 تیر 1398 0 دیدگاه

بازديد دانشجويان دانشكده پزشكى دانشگاه علوم پزشكى شهيد بهشتى

جمعی از دانشجويان دانشكده پزشكى دانشگاه علوم پزشكى شهيد بهشتى در تاریخ97/04/03 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید به عمل آوردند.

03 تیر 1398 0 دیدگاه

بازديد اعضاى هيات علمى دانشكده پزشكى دانشگاه علوم پزشكى شهيد بهشتى

جمعی از اعضاى هيات علمى دانشكده پزشكى دانشگاه علوم پزشكى شهيد بهشتى در تاریخ97/04/03 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید به عمل آوردند.

31 خرداد 1398 0 دیدگاه

برگزارى كارگاه تئورى-عملى كار با حيوانات آزمايشگاهى

کارگاه تئورى-عملى كار با حيوانات آزمايشگاهى در تاریخ 98/03/31در آزمایشگاه پیش بالینی برگزار گردید.

19 خرداد 1398 0 دیدگاه

سخنرانى دكتر شريف در جلسه شوراى پژوهشى دانشگاه علوم پزشكى شهيد بهشتى

07 خرداد 1398 0 دیدگاه

سخنرانی اعضای ارشدآزمایشگاه پیش بالینی در International Forum on Biomedical Devices and Drug Discovery Research

اعضای ارشد آزمایشگاه پیش بالینی جناب آقای دکتر آی ،جناب آقای دکتر قدیری ، خانم دکتر حجازی و سرکار خانم مهندس سلگی در International Forum on Biomedical Devices and Drug Discovery Research که در تاریخ و 29 می (7 و 8 خردادماه) در مانیل فیلیپین برگزار گردید با هدف ترویج و آشنایی هر چه بیشتر با دستاورد های تحقیقات پیش بالینی سخنرانی نمودند.