28 بهمن 1397 0 دیدگاه

بازدید دکتر محمد شهیدالاسلام از آزمایشگاه پیش بالینی

دکتر محمد شهیدالاسلام از اعضای اداره کل خدمات بهداشتی درمانی بنگلادش ر تاریخ 97/11/28 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید به عمل آوردند.

17 بهمن 1397 0 دیدگاه

برگزاری کارگاه فشرده تصویربرداری پیش بالینی (All in One)

کارگاه فشرده تصویربرداری پیش بالینی (All in One) در تاریخ 97/11/17در آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

10 بهمن 1397 0 دیدگاه

بازدید رئیس دانشکده پزشکی و رئیس دانشکده دندان پزشکی دانشگاه دمشق و معاون علمی دانشگاه از آزمایشگاه پیش بالینی

رئیس دانشکده پزشکی و رئیس دانشکده دندان پزشکی دانشگاه دمشق و معاون علمی دانشگاه در تاریخ 97/11/10 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید به عمل آوردند.

09 بهمن 1397 0 دیدگاه

تصویربرداری پیش بالینی به منظور بررسی التهاب در کلیه موش

در آزمایشگا‌ه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TPCF) در انجام پژوهشی، با استفاده از روش‌های تصویربرداری پزشکی هسته‌ای، به منظور بررسی عملکرد کلیه ها از بدن موش تصویربرداری شد.

26 دی 1397 0 دیدگاه

برگزاری هفتمین دوره ژورنال کلاب با محوریت تصویربرداری پیش بالینی

ششمین دوره ژورنال کلاب با محوریت تصویربرداری پیش بالینی در تاریخ 97/10/26 در آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

26 دی 1397 0 دیدگاه

بازدید اساتید هیات علمی علوم پزشکی جهرم و علوم پزشکی تهران از آزمایشگاه پیش بالینی

جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی جهرم جناب آقای دکتر روستازاده و جناب آقای دکتر علیپور و جناب آقای دکتر اکرمی هیات علمی دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران در تاریخ97/10/26 از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید به عمل آوردند.

23 دی 1397 0 دیدگاه

بازدید کارشناسان سازمان تجهیزات پزشکی از آزمایشگاه پیش بالینی

در تاریخ 97/10/23 کارشناسان سازمان تجهیزات پزشکی در جلسه مشترکی که با حضور معاون پژوهش و فناوری جناب اقای دکتر شریف و مسئول فنی آزمایشگاه خانم مهندس راضیه سلگی که در آزمایشگاه پیش بالینی برگزار شد شرکت نموده و در ادامه از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید نمودند.

19 دی 1397 0 دیدگاه

برگزاری کارگاه فشرده تصویربرداری پیش بالینی (All in One)

کارگاه فشرده تصویربرداری پیش بالینی (All in One) در تاریخ 97/10/19در آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

16 دی 1397 0 دیدگاه

در آزمایشگاه پیش بالینی برای اولین بار حجم تومور و روند پیشرفت آن در فاز پیش بالینی تخمین زده شد.

در آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TPCF) در انجام پژوهشی، با استفاده از روش‌های تصویربرداری مولکولی، پیشرفت حجم تومور و رابطه‌ی بین مصرف گلوکز و مشخصات شیمیایی آن بررسی شد.

16 دی 1397 0 دیدگاه

بازدید دکتر نقیه و دکتر شریف (اعضای هیات علمی دانشگاه UCL و Newcastle انگلستان) از آزمایشگاه پیش بالینی

در تاریخ 12 دی ماه 1397دکتر نقیه و دکتر شریف (اعضای هیات علمی دانشگاه UCL و Newcastle انگلستان) از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید نمودند.